Booking for : Walk Way

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Walk Way

Tour Details

Si voleu visitar Girona a peu, des de Gironaway us organitzem una sèrie d’itineraris que us permetran gaudir de la riquesa patrimonial de la ciutat com mai t’hauries pogut imaginar!

Ruta de 45 minuts:

MINI WALK
Visitarem els llocs més importants del Barri Vell, en un recorregut on gaudireu del patrimoni de la ciutat!

Ruta
Església de Sant Feliu – Cul de la Lleona – Banys Àrabs – Catedral de Girona – Call Jueu

 

Rutes de 90 minuts:

CITY WALK
En aquest recorregut visitarem en profunditat el nucli monumental del Barri Vell, on un itinerari singular on descobrirem la història i l’art d’aquesta magnífica ciutat, la tres vegades immortal!

Ruta
Església de Sant Feliu – Cul de la Lleona – Banys Àrabs – Catedral de Girona – Jardí dels Alemanys – Muralles – Call Jueu

 

WALK OF THRONES
T’acompanyem amb explicacions expertes i vídeos a través de la 6a temporada de l’exitosa GAME OF THRONES, rodada a Girona! En un recorregut pels carrers del Barri Vell, anirem per totes les localitzacions on es va rodar la famosa sèrie d’HBO, mentre descobrim la història i el patrimoni de la ciutat!

Ruta
Monestir de Sant Pere de Galligants – Pont de Galligants – Plaça dels Jurats – Banys Àrabs – Sobreportes – Catedral – Carrer de Bisbe Cartanyà – Carrers de Claveria i d’Escola Pia – Escales de Sant Martí – Carrer de Sant Llorenç

 

GIRONA JUEVA
Girona disposa d’un dels barris jueus més ben conservats del món, conegut popularment com « el call« . Acompanya’ns en un recorregut pels carrerons estrets i tortuosos del Call Jueu i altres indrets del Barri Vell, mentre anem descobrint la història i la cultura d’una de les comunitats jueves més importants de Catalunya!

Ruta
Plaça de Sant Felix – Catedral – Carrer Manuel Cúndaro – Carrer de Sant Llorenç – Mirador de les dones – Monestir de Sant Domènech – Torre Gironella – Plaça dels Apòstols – Banys Àrabs

 

LLEGENDES DE GIRONA

La Bruixa de la Catedral, el Cul de la Lleona o la Cocollona són algunes de les llegendes més famoses de Girona. Si vols conèixer aquestes i altres de les llegendes que amaga aquesta ciutat, vine a fer aquest tour que ens transportarà a una Girona de llegenda!

Additional Info

  • Duration : 45 minuts / 90 minuts
  • Price : 12€ / 20€

Need Help!

972 66 55 89 - 682 930 361

info@gironaway.com

Recommend Tour Packages

se mettre d'accord Start From prix à convenir€

My Way

Book Now

90 minutes Start From à convenir€

Team Way

Book Now

90 minutes Start From 49€ + dîner optionnel 35€

Night Way

Book Now

90 minutes Start From 45€

Girona Medieval Landscape

Book Now

90minutes Start From 22€/45€

Family Way

Book Now

90 minutes Start From 45€

City Way

Book Now

t. +34 682 930 361 · +34 972 66 55 89

c. Pou Rodó, 17 - 17004 Girona

info@gironaway.com

Aviso legal y política de privacidad